21 Haziran 2007 Perşembe

UYKU???








kabus gibi geçen bir gece.kendi yatağımda diildim.uyuyamadım,uyuduğumda çok geç olmuştu.nefes alamıo gibiydim.çok sıcaktı.bi sivrisinek durmadan başımın üstünde gezip durdu ve sonunda muhtelif yerlerimden ısırarak sırra kadem bastı.yetmezmiş gibi erken gece uykusuna geçen yeğenim arda gecenin bi yarısı akşam sütünü içmeden uyuduğu için görevini icra etmek üzere uyandı.bir biberon ballı sütünü söylene söylene içti.sevgilimi aradım belki uyumamıştır diye.teleonda sevdi beni azıcık,şımarttı birazda.



sigarayı fazlalaştırdım bugünlerde.huzursuz uykulara teslim ettim kendimi böylece.çünkü sanırım rahat nefes alamıorum.bırakmaya karar verdim olmuo böle.



zaten bozuk olan sinirlerim tavan yapıp beni canımdan bezdirmeye kesin kararlı.pozitif düşünüorum secret taki gibi ama hayır,olmuo.çünkü pozitif düşünmek için hissetmekte gerek aynı zamanda.
dünyada secret safsatası diye bişey var ki bu aslında tüm dünyaca iç huzurumuzu kör kuyulara attığımızın göstergesi oluo.zaten kişisel gelişim kitaplarından ve konularını içeren herhangi tüm basın yayın organlarından hiiiç hazetmem.bi secretçılıktır gidio bakalım hayırlısı.bi arada ferrarisini satan bilge pek meşhurdu.hatta bekledik bi süre bu kitaptan sonra bakalım kaç ferrarili abimiz satılığa çıkarıcak diye arabalarını ama ıhhh işe yaramadı robin s.sharma abimizin öğretileri.feyz alamadık onun hayatını bi türlü.
bla bla bla



dün iş çıkışı randevu aldığım kuaföre gittik manikür pedikür için.sağolsun amelyacığım bir saat sadece pedikürümle uğraştı.ayak peelingi masajı fln derken bayaca bi şımarttı beni yani.koştur koştur gittim abimlere nitekim yaprak dökümü başlıodu ve üstelik sezon finaliydi.acılarımız son bulmadı
vesselam.fikretle,alirızayla ,leylayla içlenmeye dertlenmeye devam edicez önümüzdeki sezondada.ama bu dizi cidden ödülü haketti artık ya. dizi başlarken kendimi tutmasam ağlamaya başlar bitene kadarda salya sümük giderim yalnız başıma olsam.bukadarmı güzel oynar tüm oyuncuları.hele o leylanın son delirmiş performansı muhteşem.fikret(bennu yıldırımlar)ondan hiç bahsetmicem.yani ayrı ayrı hepsi çok ama çok iyiler.



dün reklam arasında camdan başımı uzatıp bi sigara içiyim dedim.normalde abimlerin evinin orası canlıdır kıpır kıpırdır.yalanım varsa noolıyım etraf bir sessizliğe bürünmüş sokaktan çıt çıkmıo.millet erkekli kadınlı karılı kocalı oturmuş muhtemelen yaprak dökümünü izlio die geçirdim içimden.vay bee dedim ne diziymiş.



sabah yataktan kalkarken aklıma zeynebe telefon açıp beli tutulmuş,boynu tutulmuş gibi ufak tefek yalan söylemesini istemek geldi.ama iş bilinci öne çıkıp yine geldim işe.



dün izin için belli bi tarih söylememekle birlikte yaklaşık günler içinde bu hakkımızı kullanıcağımızı söyledik ilgili şahsa.daha hazirandayız fln dedi ama biz yinede erkende olsa söylemeyi tercih ettik.işlerine gelmeyen şeyler konusunda balık hafızalı oldukları için sanırım.



bizimde böle sıkıntılarımız var işte.hakkımız olanı isterken bile sıkıntıya düşüp nasıl sölücez nasıl edicez nasıl yapıcaz oluoruz.bu izin bizim hakkımız ama sıkıntısını yaşıoruz söylemeden evvel.aynı şeyi vergi iadelerimizi isterkende yaşadık hemde kaç defa.düşünceden yoksun mahlukatlar oldukları için elli defa vergi iade paralarımızı istemek zorunda kaldık.3ay sonra verdi buna rağmen.sanki cebinden çıkıo anasını satıyım.



şimdilerde tek dileğim bi an önce iznimi kullanıp burdan birsüreliğinede olsa çekip gitmek.zaten işler kötü.yığınlarca kredi borçları var ve birsürü çek.takastan kıl payı dönen şahsi çekleri,habire dönen diğer müşteri çekleri,durgun piyasa,ithalatı duran aksesuarlar ve diğer sebeplerden dolayı bugüne geldik.işler kötü.dün zeyneple konuştuk.kimse iç açıcı konuşmaz oldu artık burda.bari bizi çıkartsalar işten.yapamıoruz ya bi türlü.çekip gidemioruz ya.işimiz kolaylaşıcak en azından.tazminatımızıda alır çekip gideriz dioruz.yani işten çıkartılmaktan mutlu olucaz kısaca ama herşey şu anda çok havada.allah sonumuzu hayır etsin.











1 yorum:

Adsız dedi ki...

Bir adet sivrisinekten başlayıp, ballı süte pas verip, sevgiliye gönderme yapılıp, ferrarili bilgeye kafa tutup, secret'e değinip, kuaförden, manikürden dem vurup, yaprak dökümü'nü alkışlayıp,-Zeynep kim anlamadım ama :))- başı bozuk düzene kafa tutup, durgun piyasalardan ve kredi borçlarından dert yanan bir blog yazısı ancak bu kadar teferruatlı ve içten yazılabilir.

Üstelik yazını okurken halen daha uyku sersemi olan bendenizin ,yaprak dökümü dizisinin fotoğrafını, senin aile fotoğrafın sanıp, bir kaç saniye fotoda seni aradığımı söylemek isterim. Ayyyyyy Halil Ergün'ü farkedince jeton düştü. :))
Ayol ne bilim. Karnım aç. Bir de geceleri geç yatıp, sabahları böyle erken kalkıyorum. Şuurum kapandı yaaaa.
Neyse tatile çıkacaz. Çıkamasam da çıkıyomuş gibi yapacam. Ben de çok bunaldım. Kendimi fırlatıp denize atasım var. Mümkünse 48 saat denizde kalmayı düşünüyorum. Parmak uçlarım büzüş büzüş olana kadar denizde oturcam.
Ben de sigarayı çok arttırdım. Rejim yaparken de sigara bırakılmıyor ki. Ayy napcamı şaşırdım. Ama herşey güzel olacak di mi? Biz istersek olur. Sigarayı bırakacam, daha da zayıflicem ve işleri yoluna koyup en kısa zamanda tatile çıkacam. Bu dediklerimi kesin yapacam. Bu dediklerimi yapmazsam Ferrarili bilge çarpsın bana. :))