14 Kasım 2007 Çarşamba

çarşambam...

uzunca bi aradan sonra yeniden spora başlamış bulunmaktayım.elbette şu anda dinçlik vermekten ziyade tüm kaslarımı ağrıtan bi işlevi var.ama yakındır kendimi iyi hissediceğim günler.yılmıoruz:)
canımın içiyle buluştum bu akşam.iş çıkışı bakırköy feribotuna gidip karşıladım sevdiğimi.insanın çok sevdiği birisi tarafından karşılanması muhakkak çok güzeldir ama o kişiyi karşılayan içinde bi okadar hoş.çok seviyorum dediğin kişiyi geliceğinden emin bi şekilde beklemek.sabırsızlığın en güzel hali bu olsa gerek.
yine istanbul döktü incilerini akşam akşam.pardesümün üstüne attığım şalı başıma siper yaparak gittim feribota.zaten istanbulda çok ağlamadı.şööle bi döktürdü gitti.
çiçekçiye gidip cumartesi günkü tanışma faslımız için benim istediğim çiçekleri sipariş verdik.bu arada bayada çiçek ismi ve cinsi bilgisine sahip oldum.hatta kendimce sevdiğim çiçekler grubu oluşturdum.
kasablanka veyahut diğer adıyla lilium.bi de gerbela adlı büyük papatyaya benzeyen çiçeği seviomuşum ben,bugün anladım:)a onblur="try {parent.deselectBloggerImageGracefully();} catch(e) {}" href="https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh8Ioy-NDOayXJm3JZ8VSSxJZd8MAkiQRmBsMFoYYQttBP7dm3zLm4hTsIS-Y1O8YzXRV1shLbFTOkcDsutbgzo1nYJWBiWqCfTim1rW1Me_zuVKD8UASbUtChuQlXyjc4DtF71mV-jWxE/s1600-h/ilk4.jpg">
kasablanka ve beyaz güllerden oluşan bi buket siparişi verdik çiçekçiye cumartesi saat 3te alınmak üzere.

beyazlar içerisinde bi buket gelicek anneme o gün.ve yoğun çukulatalı bi pasta.mmm bi kadının asla hayır diyemeyeceği bi çok şeyden 2si:)
şimdi böyle resimleri koyunca rengarenk oldu sayfam.ne hoş.doğanın bu renkleri insanlarada bulaşsa keşke,hepimiz rengarenk oluversek.

çiçekçilerle haşır neşir olunca insan onların değerinide anlıo.gerçi ben zaten biliodum değerlerini.anneminde bisürü çiçeği var gözü gibi baktığı,sevdiği,hergün konuşup okşadığı meşhur çiçekleri.bende asla bana verilen çiçekleri atmamaya özen gösteririm.mümkün mertebe kurturum olmadı defter arasına koyarım ama illaki bende saklı kalır anısı ve bıraktığı güzel ruh hali.
şunlara bakarmısın yaaa.muhteşemler gerçekten.<

neyse...çiçeğimizi sipariş verdikten sonra içinde kocaman balıkların bulunduğu bi mekana gittik.adıda ocean zaten.boydan boya dev akvaryumlardan oluşmuş bi dekorasyonu var.bizim nasibimize bir adet dev gibi pisi balığıyla tanıyamadığım ama sürekli gözgöze geldiğim levreğe benzeyen ama asla levrek olamıcak bi balık düştü:)
salata yedim tavuklusundan.sevgilminde tavuklu mantarlı krebine sarktım ara ara.evdede çok sevdiğim sebzem beni bekliodu halbuki ama artık yarına kaldı napalım.
dün spordan eve yürürken aç karnına olsa gerek canım öyle bi ıspanak çektiki,önümdeki nefis barbun balığını yerken bile gözümde tütüyodu.anneme söyledim yapsın diye.annelik tabii evlat isterde anne yapmazmı.bugün yemekte ıspanak vardı.babamla yemişler bi güzel bana yarına yemek kaldı artık.
takisyle eve dönerken indiğim sırada parayı şöföre uzattım.şöförde bana 5 kuruşu olmadığını hakkımı helal etmemi istedi.okadar garip hissettimki...bi tarafta oluk oluk para kaçıranlar,diğer tarafta 5 kuruş için helallik isteyenler.kat ve kat helal olsun amcama.allah daha çok versin inşallah.
bugünüde kurtardık bakalım.saat 12 ye gelio.yarına kadar ağrılarımın geçmesini ümit ediorum.bu arada hoca baya bi çılgın.hiç nefes aldırmıo ve acıması yok.bakalım inşallah faydalı olur.
iyi geceler

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Canım benim ya çok geçmiş olsun geçmesini umud ediyorum canım sevgiler

piqi dedi ki...

teşekkürler edacım artık nihayet geçtiler.