30 Mart 2009 Pazartesi

tepedeki çimenlik neresi?

öyle şarkılar vardırki insanı isyana davet eder.şarkının içinde geçen sözleri sizin dışınızda birilerinin söylemesi bile rahatlatır insanı.

vazgeçmek,birden bire

herşeyden vazgeçmek...

bu cümle dizisi işte beni benden aldı gitti şu dakkada.kendimi yemyeşil bi düzlükte hayal ederken,herşeyden vazgeçmiş, sorumluluklarının yükünü omzundan atmış, sadece o dakkayı, o an'ı yaşamayı seçmiş olmayı ne çok isterdim.bu nasıl bir lüksdür bilen var mı?

yapsa yapsa Ferrarisini Satan Bilge yapar böle bişeyi diyesim gelio.ama yaa.şöle bi düşün.herşeyden uzakta,tanımadığın ama bi okadar kendine sıcak bulduğun bi yerde, işte tam orada yaşadığına şükredebilmek.yüzünü gökyüzüne çevirip kocaman bir nefes çekmek ve herşeyden önemlisi o nefesin seni ne denli mutlu ediceğini bilmek.tekrar çekmek, tekrar çekmek içine, ciğerlerine ve tüm bedenine.

sadece gökyüzü

sadece deniz

sadece sen ve ben

sadece sevgi

hepsi bu...diyebilmek.

çok mu zor,çok mu imkansız.bahar geldi yine herşey altüst olmaya başladı.ruhlar çıkıp gitti bedenlerinden çook uzak yerlere.buluştur şimdi ikisini buluşturabilirsen.getir bakalım biraraya.biri anyadaaa biri konyadaa.hele bi de üstüne çalış çalışabilirsen:(



1 yorum:

sohbet dedi ki...

guzel paylasım