7 Nisan 2009 Salı

bi çift var nerdeyse her sabah karşılaştığım.oldukça yaşlılar.kadının üstünde kış başından beri aynı başörtü, aynı mavi desenli muşambamsı bir pardesü.ona keza kocasıda herşeyiyle aynı.ya bindiğim otobüse biniolar yolda ya da metroda karşılaşıoruz bi şekilde.hep bi koşuşturmaca halindeler ve el ele gidiolar artık her nereye gidiolarsa.merak edio insan.bu denli yaşlı bir çift her sabah nereye gider.muhtemelen çalışmaya. iyi ama nerde çalışıolar.bu denli yaşlı bi çifti kim, nerde, hangi işte çalıştırır?çünkü gerçekten yaşlılar.

sabah işe gelirken metroda insanların yüzlerini inceledim.görebildiğim açıya kadar tümünün suratına bakıp ne düşündüklerini yada nasıl bi hayat yaşadıklarını çözmeye çalıştım.sonra kendime döndüm.camda yansıyan suretime baktım.yaşadığım hayatla uyumumu ölçtüm.sonuç baya bi kötü çıktı.bıkkınlık...insan sabahları daha neşeli, daha hareketli bi yerlere gitmeyi hayal edio.bu kişinin işi bile olsa böle olmalı diğmi.

camdan akıp giden yolları, köprüleri, alt geçitleri, tünelleri aşarken nedense kafamı çervirdiğimde her an bi tanıdıkla karşılaşıcakmışım gibi bi his uyandı içimde.aslında bu aralar hep böyleyim.içimden bi ses bi yerde eski bi tandığını görüceksin diyip duruo ki ben pek öle biyerlerde tanıdıklarını gören tiplerden diilim.yüzlere diil önüme bakarak yürürüm genelde.yada vitrinlere.ama işte bu aralar böyleyim.

ahh sevgilime yemeğe çıkma teklifi ettim ama bu güzel kızı yani ben'i reddetti.yarın olurmu didi.piqi didim.

yine bu aralar daha evvel küçümseyerek burun kıvırdığım bi grubun Baytar adlı parçasına takmış bulunmaktayım.okadar çok dinledimki başkalarına serbest çağrışımmmı yaptı nooldu? iş arkadaşımın ablası Baytar olmaya karar vermiş.pöüfffhhh...yani veteriner.

3 buçuk gündür izinliydik sevgilimle.keyfe keder bişi diildi elbette.kocam ishal kusma gibi tüm dışavurumlu hastalıklardan geçti son bi kaç gündür.zor günlerdi cidden.ama çok şükür şimdi daha iyi.

siteye ithal ettiğimiz arkadaşlarımızla haftasonu isviçre alplerinden gelme peynirli bi yemek çeşidi denedik.raglett partisi...



nefis raglett peynirler kendilerine eşlik eden garnitürlerle ağzımızın içinde raks edip durdular.off ne güzel dakikalardı beah.

yemek faslından sonrada uzuuuun ara verdiğimiz Lost un 5.sezonuna gümbürdenek atladık.ama mamafih hiç bi shit anlamadık.o mu böleydi bu mu böleydi.aaa o ölemiydi onun sebebi bmuydu aa ben bunu tamamen unutmuşum fln derken 3 bölümü bitirivermişiz.sonuç:ZERO karman çorman olmuş Lost.anlayabilen beri gelsin.


başka başka başkaaa.başka bişi yok.

2 yorum:

Tijen dedi ki...

Dil hatası görünce dayanamıyorum, affet Piqi:
"raclette" olacak peynirin adı, hani okuyanlar da doğrusunu bilsin dedim.
*
Tarhana yapmak muhteşem bir şeymiş, bundan sonra her sene yapacağım, dayanamayıp yılda 2-3 kere yaparsam şaşırmasın kimse!

Bijuteri kolye dedi ki...

Tarhana favorimiz!