28 Mayıs 2007 Pazartesi

pazartesi


ufffffff.çok sıkıcı bir pazartesi günü.onca güzel geçen haftasonuna rağmen yazıcak iyi bişeyler bulma derdindeyim.al işte sana tipik bir pazartesi sendromu.kafam bi dünya aklım başka yerlerde ruhum gökyüzüne kadar tırmanmış bana nispet yapıo.pazartesileri yarım gün olmalı aslında hani haftaya alışma açısından.diğer günler varsın tüm gün olsun. insan pek umursamıo.en azından bünye bunu kaldırıo.ama pazartesileri öylemi ya.

haftasonları çok güzel geçio iyi hoş da; dinlenme zamanı olmaktan ziyade sadece insanın istediği şeyleri yapabildiği zaman dilimine bürünüo.dinlenmek,şööle sabahtan akşama miskinlik yaparak bedeni oluruna bırakmak hakgetire...haftasonları çok uzun zamandır dinleceden ziyade eğlence artık.

dinlenmekten kastım uzanmak boylu boyunca.hiçbişey düşünmeden,tüm kaygılardan ve zincir halini almış soru işaretlerinden uzakta sadece yemek içmek ve yatmaktan ibaret olan bi hayat.işte budur dinlenmek.beyin dinlenmesi birazda bu.konsantre olup aslında herşey çok fazla yolundaymış gibi davranıp,beyni kandırıp ona kısa süreli bir şaka yada jest yapıp ölecene bitki pozisyonu almak.arada fotosentez için bi efor sarfediceksin illaki tabii ama en azından minimum düzeyde olucaktır bu hareket.

ahh tempo tempo tempo diyen şu küçük neşeli kızlar.ve ardında forte forte diyen yine aynı kızlar...anlatmak istedikleri şeyi bi bilseydim keşke.bunu dinlemeye bile gücüm yok bugün yaa.:(öğlen menumüzde haşlama yumurta yemek zorunluluğuda iştahımı kapatıo her aklıma geldiğinde.yemek yemektense yememeyi aç kalmayı tercih edicem nerdeyse.midem bulanıo....
bugün nasıl geçer?nasıl geçer? nasıl? geçer ......mi?????





Hiç yorum yok: