29 Mayıs 2007 Salı

tavuklu bişiler olsun yap, şöle ortaya be yaa



ya bu kentaki amca var ya.işte bu adam zamanın birinde bigün böle bi tavuk parçaları yapmış.yiyen bayılmış,yiyen bayılmış.taaa bugüne kadar gelmiş ecnebinin damağındaki tat.

şimdi bu beyaz saçlı, güleç yüzlü amcanın tavuk parçalarını hele hele hemen yanıbaşında elinizin üstünde olduğu o biscuit denilen tereyağlı poçadan bozma ekmeğide beraberinde yiyen bir insan evladı birdaha yemek için mutlaka bu amcanın mekanına uğrayacaktır.

allahım!!! açlıktanmıdır yoksa sevgilimin bu öğlen finger tavuk yedim demesindenmidir,aklımızda bu senaryoyu büyütüp taaa kentakiye kadar gelişimizdenmidir bilmem aşırı derecede canım bu enfes tavuk kanatlarını çekio.

hele o poça gibi olan ekmeği.ah ah ah.yanında mayanozü ketçabı biraz şanslıysan acı sosu kolası patatesiyle 10500 kcal olan bu harikulada menüyü hayalimde mideme indirdiğimi düşünüorum.

hayal bu ya yediğim hiçbişeyde kilo yapmadan rahaat rahaat üstüne gloriaya gidip white chocolatte mocha mı alıorum.yanında bol kakaolu çukulatalı kremli karamelli şantili bi pasta yiyorum ve hayretki yine banamısın demiorum.

şimdi şayet diette olmasam bile pasta fazla geliceğinden hayalimin bu kısmına bi parça daha müdahele ederek sünger gibi bi midem olduğunu ve yemeği yer yemez sindirime geçebilicek yapıda olduğunu hayal ediorum ki sonradan yediğim pasta hazımsızlık yaratmasın.

aslında insan hayalinde herşeyi ama herşeyi yiyebilir sevgili dostlar.önemli olan buna konsantre olmak aslında.hem böylece endişeyede mahal yok.yemek teklif edenlerede

-ıhh az önce götürdüm koca bi menüyü karnım tok benim sen ye

bile diyebiliriz

herşey beyinde bitio şekerim aaa..toksun işte gözün aç senin gözün.


Hiç yorum yok: